GB Tech AS 

www.gbtech.no

E-post:

post@gbtech.no

Adresse:

Melkefabrikken, 2849 KAPP 

Telefion:

+47 61 60 15 60  

Faks:

+47 61 60 15 61   

 

N 60°43.086`

E 10°51.453`

 

 

 

Nyhet!

Nytt Pidestallsystem fra GB Tech AS

 

 

GB Tech har utviklet et nytt Pidestallsystem for oppspenning av takstoler.

 

Pidestaller er den mest utbredte måten å spenne opp takstoler på i Norge, og med dette nye systemet kommer GB Tech med en rekke forbedringer i forhold til eksisterende systemer på markedet.

 

Pidestaller fra GB Tech vil bidra til:

 

  • raskere omstilling
  • større fleksibiltet
  • høyere presisjon
  • forbedret arbeidsmiljø

 

Vi vil komme med mer informasjon på nett om dette produktet, men inntil da, så

ta kontakt om du ønsker å vite mer om GB Tech sitt pidestallsystem.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

Produkter og tjenester for takstolprodusenter

 

GB Tech leverer det meste av utstyr til takstolproduksjon. Vi designer og tilpasser utstyr til den enkelt takstolprodusent sitt behov.

 

Som takstolprodusent kan du også dra nytte av alle industritjenestene GB Tech tilbyr. I firmaet har vi ansatte med lang erfaring med utvikling, produksjon og vedlikehold av maskiner og utstyr til takstolindustrien.

 

Kort om hva du som takstolprodusent kan dra nytte av:

 

Industriservice

GB Tech utfører service og reparasjoner på alle typer produksjonsutstyr. Vi bistår også ved montering og flytting av maskiner. Ved å benytte deg av vår lange erfaring med justering og "trimming" av maskiner, kan du få utstyret du har til å bli mer nøyaktig og produsere raskere.

 

Vannskjæring og maskinering

Mange takstolprodusenter har mye gammelt utstyr, og klarer seg godt med det. Derimot kan det være vanskelig å få tak i reservedeler til disse anleggene. I vårt mekaniske verksted, kan vi lage det meste av delene du trenger for å holde produksjonen i gang. 

 

Automasjon

Ved å automatisere eksisterende utstyr, kan du ofte få den produksjons-kapasiteten og fleksibiliteten du trenger, for en brøkdel av kostnaden av å kjøpe inn nye maskiner. GB Tech har særlig god erfaring med å bytte ut eldre relébaserte styringssystemer på sageanlegg med moderne PLC- og PC-baserte styringssystemer. I tillegg til kapasitet og brukervennlighet på høyde med helt nytt utstyr, er økt pålitelighet noe mange kunder ser på som kanskje det viktigste.

 

Konstruksjon

Vi hjelper til med konstruksjon av spesialvektøy og maskiner.

 

Produksjonseffektivisering

GB Tech tilbyr konsulenttjenester i forbindelse med å gjøre produksjonen i din fabrikk mer effektiv. Vi kan også bistå med teknisk kompetanse i forbindelse med investeringer i nytt utstyr.

Copyright ® 2012 gbtech.no