GB Tech AS 

www.gbtech.no

E-post:

post@gbtech.no

 

Adresse:

Fabrikkvegen 78, 2849 KAPP

 

Telefon:

+47 61 60 15 60

 

 

N 60°43.086`

E 10°51.453`

 

 

 

Produksjonseffektivisering

 

Vi tilbyr rådgivning for å gjøre produksjonen i din bedrift mer effektiv. Vår erfaring er at de fleste prosesser kan bli betydelig mer effektive ved relativt små endringer på utstyr og arbeidsrutiner.

 

Lean i praksis

Når vi jobber med prosesser hos våre kunder, baserer vi oss på filosofien i Toyota sitt produksjonssystem, TPS, og prinsippene for Lean produksjon. Dette, sammen med vår lange erfaring med utvikling og fabrikasjon av produksjonsutstyr, gjør at vi kan komme med mer enn bare gode teorier, våre løsninger fungerer også i praksis!

 

Hva er Lean?

Om du ikke er kjent med Lean, kan det kort sies at Lean er et sett med prinsipper, metoder og verktøy for å redusere de delene av produksjonen som ikke gjør produktet mer verdifullt for kunden din.

 

Der andre effektiviseringsmetoder har fokus på å utnytte maskiner og personale hardere, gjerne på bekostning av kvalitet og arbeidsmiljø, så opplever de aller fleste som følger Lean-prinsippene bedre kvalitet på produktene og økt moral blant de ansatte.

 

Toyota, som regnes som oppfinneren av Lean produksjon, har ved å følge disse prinsippene blitt til et av verdens største og mest lønnsomme firmaer, og det samtidig som de har vært ledende innen kvalitet i sin bransje.

 

Hvem passer Lean for?

Prinsippene i Lean er så grunnleggende at disse kan benyttes på enhver repeterende prosess. Dette betyr at alle typer firmaer kan dra nytte av Lean, om det så er et stort internasjonalt konsern som Toyota, eller om det er et firma med bare noen få ansatte. Selv et enkeltmansforetak vil ofte kunne få en mye mer effektiv arbeidsdag ved å ta til seg filosofien i Lean!

 

GB Tech jobber spesielt med innføring av Lean i små og mellomstore bedrifter. Ofte har disse bedriftene begrensede busjetter til å kjøre store effektiviseringsprosjekter, så vi har fokus på å finne løsninger som krever moderate investeringer. Det er også viktig å finne tiltak som kan innføres raskt, slik at de positive effektene av Lean kan ses på bunnlinja i regnskapet innen kortest mulig tid.

 

"No cure - no pay" -garanti

For prosjekter med klart definerte og målbare mål, kan GB Tech tilby betaling i forhold til hvilken grad målene blir oppnådd. Om resultatene skulle utebli, så mottar dere heller ingen faktura fra oss!

 

Ta kontakt for en uforpliktende vurdering av forbedringspotensialet i din produksjon!

 

 

 

 

Copyright ® 2014 gbtech.no